Het gaat allemaal zo snel, wat we allemaal niet hadden verwachten.. Maar nu de avond voordat ik de expositie ga in richten van Kammie, ookwel de expositie Trough 3. Ben ik nog allemaal voorbereidingen aan het doen, soms ben ik bang dat me hoofd ontploft van alles wat ik nog op het laatste moment bedenk en oef dan bedenk ik me nog weer iets, boodschappen, tafelkleed, presentatie, van grote dingen naar kleine dingen. Tussendoor hebben we (Roy en ik) bericht gekregen dat we naar Finland kunnen, hier gaan we een maand stagelopen, op een school wat erg lijkt op de school waar ik zelf op zit en natuurlijk zit daar ook allemaal planningen en voorbereiding aan vast. Dus als ik het niet al druk had met de expositie van me zelf, krijg ik de opvliegers wel van het bedenken over wat ik allemaal nog moet doen voor Finland. Ik ben daardoor ook erg bang dat ik nog eens mijn hoofd ga vergeten.. Gelukkig hoef ik de voorbereiding niet helemaal alleen te doen en kan Roy mijn hoofd nog koel houden (nog wel, want het duurt nog een maand.. maar wat als het nog maar een weekje is.. )

Zodra we in Finland zijn, gaat Roy ook een deel overnemen van het bloggen, hiermee proberen we uitgebreid te vertellen wat we ervaren en leren. Ook maken we natuurlijk dan foto’s van het mooie gebied waar we dan zitten en zullen we die ook delen.

Nog een kleine re-minder ! As zaterdag en zondag (16 en 17 april) vind de expositie plaats.. Hierbij presenteer ik mijn eigen boekje Kammie op spoken jacht en laten Roy en Bo-Lynn hun werk van de afgelopen periode zien.. interesse ? Kom gerust : van 12.00 t/m 19.00, Stichting WEP, Van Leeuwenhoekstraat 44 9727JJ, Groningenkammiezaklamp

Facebookmail

1 thought on “

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *