Maar gelukkig zit die vast, mijn blog daarin tegen zit niet vast aan me en vergeet ik nog al snel. 

Euhm ja, hoe begin ik een nieuw verhaaltje, mijn hoofd is overladen met informatie die ik wil graag wil delen met jullie, maar nou om in BAM hier heb je het te geven. Is wel erg on-interessant dus ik probeer het maar.

eeeuh ja, ja, ja

hier komt het dan…

Vanaf het begin, in Februari ben ik samen met Roy begonnen aan ons eind examen opdracht bij DUO, dit gaat aardig goed. Ondertussen hebben we de eerste 4 onderdelen (het onderzoek) al geĂ«xamineerd en behaald.  De website die we uiteindelijk naast de informatie bordjes, wat QR-codes gaan worden, is al in de lucht, daarop moeten we nog wel de puntjes op de i zetten, kwa design. Dus als er enige tips binnen komen, GRAAG ! (klik hier voor de site) nog 2 kleine maandjes en ik heb mijn diploma ! en begin ik weer aan een nieuwe start. 
Ik ben aangenomen voor de opleiding : Communicatie, multimedia design. Multimedia Concepting & Design. Super lange naam, die ik nooit ga onthouden. Maar met frisse moed aan ga beginnen ! 

Daarnaast ben ik nog aan het werk voor excellent onderwijs, 22juni heb ik met mede studenten van het excellent onderwijs een expositie op school, dit is tevens ook een beetje mijn eind examen excellent onderwijs expositie, ofzoiets. Vanuit een zin ben ik gaan werken, deze zin en proces naar het eindwerk heb ik in december/januari, ik weet het niet meer, in het minevra ge-exposeert. vanuit allerlei feedback ben ik verder in het proces gegaan en als eind product komen er 50 kleine werkjes, natuurlijk ga ik nu niet meer vertellen van hoe en wat, dat moet je maar komen kijken. Ik denk en anders meld Roy het me nog wel dat ik het moet doen, komt de exacte datum van de expositie en locatie nog wel op de site te staan. Vergeef me als ik door alle drukte dat vergeet, want ik vergeet nog net niet mijn kont. 

Ooooooh vandaag had ik trouwens een hele leuke las workshop, enigszins bevestigde het weer dat ik niet echt goed in 3D kan denken, maar ik vond het wel erg leuk. Deze les kon ik mee delen omdat het via het excellent onderwijs naar workshops werden gevraagd, waaronder las-lessen. Leuk leuk leuk. 

Facebookmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *