Deze week zijn we bezig met de brochure van de van bont gemaakte stoelen. Ilvy heeft mail contact met de opdrachtgever, deze is niet altijd even duidelijk met wat ze wil. DatIMG_0006 is soms wel vervelend, ze zijn namelijk ook niet erg goed in feedback geven. Ilvy is de expert in Adobe, dus zij heeft best veel te doen. Ze maakt de brochure in InDesign. Dit is een Adobe software waar je heel goed boekjes en tijdschriften in kan maken. Ik daarin tegen weet ook een beetje hoe PhotoShop werkt. Ik probeer dus een beetje te helpen mIMG_0009et de foto’s te bewerken. Die ik gisteren gemaakt heb in de fotostudio. 

 

Ik heb ook een beetje hulp gekregen van een eerste jaars student die erg geïnteresseerd is in fotografie. We zijn bezig geweest vanaf 11:00 tot 14:30 om de foto’s klaar te hebben. We moesten drie lampen gebruiken, die reageerden op de sensor op de camera. Als ik een foto maakte gingen de lampen flitsen. Af en toe werkten ze niet, dus moesten we naar de man de er verstand van had, hij heette Yuki, volgens mij. Ondertussen was Ilvy bezig met de brochure verder te maken.

IMG_0007

Helaas moesten we foto’s maken tijdens de lunch, dus heb ik tegen de eerste jaars gezegd, dat ze wel even kon lunchen. Op dat moment stond ik er dus alleen voor. Ik had geen idee wat ik deed, want de laatste keer dat ik met de instellingen van een spiegel reflex camera heb gewerkt is een jaar geleden. Ik probeerde dus gewoon wat. Ik had even wat test foto’s gemaakt. Uiteindelijk leek het er wel redelijk uit te zien. Ik moest maar even doen alFur-NorthernLightsof ik wist wat ik deed, ze dachten namelijk dat ik de “professional” was. Dat hadden ze mooi fout. Stiekem was ik wel in paniek dat het fout zou gaan.

 

Uiteindelijk was het allemaal wel goed gekomen. De foto’s waren wel te doen. Ze konden natuurlijk veel beter. Ik kwam er later wel achter dat ik beter iets meer foto’s kon schieten dan ik had gedaan.

 

Ohja, en over de lunch gesproken. Ze eten hier ’s middags warm. Studenten kunnen voor maar €2,60 lunch halen. Ze hebben dan best veel keuze om uit te kiezen + drinken. Dit is erg goedkoop eten dus!

 

IMG_0002IMG_0001

Facebookmail

1 thought on “De Brochure

  1. Hoi Ilvy en Roy
    Dat heb je toch mooi gedaan Roy ja als ze van jou denken dat jij de professional bent dan is het toch goed volgende keer doe je maar wat meer voorbereiding dan heb je ook niet z,n verhoogde hartslag. Hahaha is toch goed afgelopen. Groetjes aan jullie van mij uit Bunde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *