Veel tijd om te schrijven neem ik niet, wat eigenlijk best zonde is. School is weer begonnen en tevens heb ik een nieuwe baan! Opeens is het leven weer actief begonnen. Dit blok hoef ik maar 3 dagen naar school, wat best wel fijn is. Maar daardoor worden de opdrachten naar mijn idee pittiger zijn geworden. Of Mark heeft me verwend met 1 opdracht tegelijk en niet 4 of 5 in de zelfde periode. Oh Mark stiekem mis ik je wel en het werken in het rustige atelier. Deze periode heb ik meerdere vakken, de een ligt me iets meer dan de ander maar hé is dat niet normaal ?

Naast school ben ik aan het leren voor m’n werk, op het moment werk ik bij Holland and Barret (voor heen de Tuinen) en zoals jullie vast wel kunnen raden, moet ik daar product kennis hebben, iets wat ik niet tijdens mij opleiding natuurlijk opdoe.

Vanaf vandaag heb ik vakantie, een weekje +2 dagen. Mooi de tijd om wat werk in te halen. Daarnaast ben ik aan het brainstormen over een extra examen opdracht, wat hé ! mijn examen portfolio is tot nu toe ( met het missende deel van dit jaar) goed gekeurd ! dat doet me erg goed en zorgt voor minder stress, niets missen en niets nog moeten inhalen is erg fijn.

Ik merk alweer dat ik van onderwerp naar onderwerp spring. Tijd om af te ronden dus ! hieronder plaats ik nog een aantal foto’s die ik tijdens de les heb gemaakt van een aantal projecten. Kunnen jullie een beetje beeld krijgen van wat ik doe.

oh grapje, ik heb maar 2 foto’s

img_2062

img_2067

Facebookmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *