Hallo,

 

Ik ben Roy. Ik ben 20 jaar oud en ben net als Ilvy, student van de opleiding Art & Design in Groningen. Hier leren we veel verschillende kunsten en technieken kennen, maar we moeten het vooral uit ons zelf leren.

Ik ben het meest met tekenen bezig, maar ik probeer op dit moment veel andere materialen te leren kennen zoals aquarel en acryl.

 

Mijn kunstwerken gaan bijna altijd over mensen. Ook de expositie, waar Ilvy het al over gehad heeft, had ik als onderwerp mensen- en dierenrechten. Hier ben ik na gaan denken over hoe dieren behandeld worden door de mens en hier een denkbeeldige spiegel voor te zetten. Hier een klein voorbeeldje van een van de kunstwerken, De Plofmens:

 

De Plofmens

 

Dit jaar schooljaar moeten we het hele jaar stage lopen. Daarom hebben Ilvy en ik besloten vier weken stage te gaan lopen in Finland.

 

De eerste drie weken lopen we stage op een kunstacademie in Jacobstad, deze blijkt op onze school te lijken. Als deze drie weken om zijn, willen we nog exposities en andere kunstzinnige dingen opzoeken, zodat we er in totaal een maand geweest zijn.

 

We waren erg bang dat we onze eigen verblijf moesten zoeken, maar gelukkig is dit voor ons geregeld en we mogen hier GRATIS verblijven! Alles zit erop en eraan: Bedden, lakens, handdoeken, een wasmachine en zelf WiFi!

 

Ilvy heeft mij gevraagd om ook af en toe de blog te up-daten. Zonder WiFi lukt dit natuurlijk niet. Daarom zullen jullie vast nog wel wat van mij zien op deze blog.

 

Ohja! We hebben de vliegtickets al geboekt, Spannend!

Facebookmail

2 thoughts on “Hello It’s Me..

  1. Hallo Ilvie en Roy
    Super dat jullie dit gaan doen. Is er een mogelijk dat ik nog mee kan. Nee gekheid. Steek er veel van op en kijk goed om je heen. Finland is een mooi land en een bijzonder volk waar veel te leren valt. Wens jullie een leuke maand daar en zal zeker jullie blok op fb volgen en de foto,s die nog komen gaan bekijken. Steek er veel van op maar geniet er ook van misschien goed om te combineren. Heb een leuke tijd allebij groetjes Tonnie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *