kammie en beerVandaag ben ik gaan snappen waarom sommige kunstenaars. (ik benadruk sommige!) zich eenzaam voelen en naar de drank grijpen. In mijn geval zou dat dan naar de thee zijn.

Doordat ik nu 3 dagen alleen maar bezig ben met dingen op de computer, krijg ik vierkante ogen, rode wangen en heel veel zin in thee, koekjes en een kacheltje. Desondanks is het niet voor de buitenwereld direct zichtbaar wat ik doe op de computer. (op een beetje mompelen, schelden en zuchten na) Mijn project waar ik op dit moment mee bezig ben, is het tekenen en schrijven van een kinderboekje.

De “persoon” waarover het boekje gaat is Kammie, zij is een kameleon en beleeft avondturen met haar beer, wat een peuter/kleuter ook zelf kan doormaken/doen. Het is een simpel uitgevoerd boekje voor de leeftijd van 3/6 jaar, met tekst en illustratie’s van mij zelf. Elke tekening maak ik apart aansluitend op de tekst. De tekeningen maak ik eerst in lijnen op papier en kleur ik via Photoshop in.

Wanneer ik in een later stadium ben of het boekje af is. Komen er een aantal foto’s op die site om een idee te krijgen, van hoe het is geworden.

Facebookmail

3 thoughts on “Kammie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *