De plannen voor vandaag waren anders gemaakt dan we uiteindelijk deden. We wilden vroeg opstaan, om op tijd de bus te nemen richting Vaasa (dorpje ong. 88 kilometer van ons vandaan) om daar cultuur te gaan snuiven en te winkelen. We moesten er zo vroeg voor op omdat er maar 3 bussen gaan op een zaterdag in en uit pietarsaari (ja echt maar 3). De wekker ging braaf om 6.30 en dit lijkt niet vroeg, totdat jullie je beseffen dat het hier een uur later is dan bij ons. Niet dat we daar nu nog veel van merken, we raken aardig gewend aan deze tijd. Maar toen onze wekker afging besloten we dat we stiekem iets te lui waren om zo vroeg op te staan en hebben we dus de wekker uit gedrukt, waarna we ons hebben omgedraaid en verder zijn gaan slapen. Vandaag is dus echt een lazy day, ik heb alleen maar serie gekeken en Roy, heeft gedanst, gezongen, youtube gekeken en netflix (geloof ik).

Om de dag niet zo heel erg het zelfde te hebben, zijn we even naar de supermarkt geweest, en heb ik (Ja echt waar) gezorgd dat alle vieze was weer schoon was. IMG_1018Misschien word ik nog wel eens goed in de huishoud dingen, het liefst huur ik er iemand voor in, maar aangezien dat niet echt mogelijk is doe ik het zelf maar..

Gisteren, voordat we weekend gingen vieren, zijn Roy en ik nog naar een café’tje geweest, waar we echt heerlijke kaneelbroodjes hebben gegeten en koffie gehad. Het café IMG_1023Skorpan, was heel knus en huiselijk, echt een plekje wat ik vaker ga bezoeken. Later in de avond zijn we naar een showcase geweest, iets met experiment achtige muziek, het was niet echt onze ding. Ik weet trouwens nog niet naar wat ik heb gekeken. Het was zo raaaar enzo, oef!

IMG_1035

Facebookmail

4 thoughts on “Lazy weekend

  1. Hallo Ilvy en Roy
    Leuk dat jullie al zo goed naar je sin hebben daar in het hoge noorden. En lekker ,n kaneel broodje maar wat eten jullie daar voor warmeten ook op z,n Fins ? Oja volgende keer als Roy weer in z,n eentje staat te dansen graag een filpje dat lijkt mij leuk. Goed weekend verder en groetjes van Tonnie.

  2. De verhalen zijn onderhoudend, mooi dat jullie het naar je zin hebben.
    Laatst ging je een affiche maken is dat klaar, ben nieuwschierig naar het resultaat. Hier in Portugal is alles OK. Groet voor jullie, Mark & Gea

    1. Hé Mark, het affiche moest ik de zelfde dag al af hebben, ik had erg weinig tijd en erg weinig materiaal om te gebruiken om het affiche te maken. Zonde eigenlijk, want met een dag meer tijd en 1 foto was het allemaal nog mooier. Ik mail het affiche naar je. (weet namelijk niet of ik het mag publiceren)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *