Ik was zo vastbesloten om in het laatste jaar ook te blijven bloggen. Maar tijd is op sommige momenten erg zeldzaam. Nog een weekje les en ik begin aan mijn examen, deze ga ik bij Duo doen. Het gebouw in Groningen heeft 375 tot 400 kunstwerken in bezit. Deze hebben geen beschrijving, dus is voor ieder een grote vraag van wie en wat het is. Ik ga samen met Roy (hadden jullie vast kunnen raden) de kunstwerken voorzien van naambordjes, in een modern jasje. Hoe? dat weten we nog niet, maar het gaat vast lukken.

In mijn laatste blok van dit jaar, deze opleiding en voor mijn examen ben ik veel bezig geweest met het voorbereiden en het oefenen van mijn examen. Dit door middel van het hele examen model door te nemen met een opdracht als zelfportret, hier ben ik nog hard mee bezig en moet ik echt nog hard mee bezig, (oooh kunnen we elke dag misschien 2 uurtjes meer hebben?) Ook ben ik bezig met ondernemingsplan, misschien had ik bij deze les iets beter moeten opletten, maar ik geloof dat het goed gaat, morgen de laatste stukjes en dan is die klaar, het einde is aan zicht, ik kan niet wachten !

Oh en natuurlijk de leuke en kunstzinnige dingen, ik heb dit blok illustratie gehad en meubel maken. Nu ligt meubel maken abosluut niet in mijn “ik vind dit leuk” rijtje, maar het is me gelukt! ik heb een krukje gemaakt! ik verbaas me er zelf ook heel erg mee. Ook ben ik bezig geweest met het onderzoeken voor het deel excellentie en hoe ik ga afstuderen voor dat gedeelte. Met alle schetsen heb ik een kleine expositie gehad in de Minerva, helaas is de expositie er niet meer, ik was tevens zelf ook op dat moment erg ziek en heb er niet veel aandacht aan geschonken omdat ik meer mijn rust probeerde te pakken.

Ik geloof dat dit het wel in het heel kort was en zonder te beloven zal ik proberen om vaker te schrijven.

 

Facebookmail

3 thoughts on “Oh oeps

  1. Krukje komt ooit in een museum terecht, ik heb er alle vertrouwen in.

    Oogt stevig, compact en handig om schilderijen mee op te hangen.

  2. Ilvy, heb jij dat gemaakt, schuilt er ook nog een meubelmaker in je? Ik wist het, jij bent net als veel meer kunstenaars, een multitalent. Doe er wat mee…
    Sterkte met je examensssss
    M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *