Het is algemeen bekend dat Mark kritisch is. Dit is natuurlijk voor mij al gewoon, maar dit keer, nam die de documentatie beoordeling wel heel erg letterlijk. Er IMG_0162kwam een vergrootglas bij. Bij deze pagina waren Mark en ik natuurlijk erg eigenwijs. Er zaten geen fouten in volgens mijn bevindingen, en dat werd in eerste instantie niet geloofd.

Naast het onder de loep nemen van de documentatie, ben ik met behulp van Mark een hele dag aan het tekenen geweest. Dit is bestIMG_0227 vermoeiend, maar erg leuk. ik ben eerst begonnen met het ontdekken van conté, dit is
een vettig soort krijt, wat erg mooi zwart tekent.
Als voorbeeld heb ik een paar flessen op een statief gezet en ben begonnen met het tekenen van wat ik zag, dit was nog niet zo makkelijk. Na een halve dag hier mee bezig te zijn, elke schaduw en stofuitdrukking te verbeteren en op nieuw te doen, gaf Mark me een nieuwe opdracht, een jas die in een propje lag. En ik maar denken dat de flessen moeilijk waren.IMG_0224  tekening

Facebookmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *