“What should we call you?” “Random Dutch Students hanging around in our fur chairs?”

 

DatInstagram Maria is wat onze stagebegeleider Maria online wilde zetten bij de volgende foto. Maria helpt ons erg veel met leuke en nieuwe opdrachten vinden en doet zeker erg haar best om het voor ons zo leuk mogelijk te maken. Via haar hebben we nu al erg veel mensen leren kennen.
We voelen ons al meer op ons gemak. Ilvy doet nu haar ding en ik doe de mijne. Ze heeft vandaag de opdracht gekregen een poster te maken voor een stoel van bont. Ja we weten dat bont NOT DONE is in Nederland. Hier is het alleen erg normaal. Ze moet het in één dag af hebben, want de deadline is donderdag al.

 

Omdat ik niet weet hoe InIMG_0829Design en Illustrator werkt, doet Ilvy dit. Ik krijg alleen wat andere opdrachtjes. Zo moest ik zakjes maken met de poster, twee kaarten en een stift in een zakje doen, zodat de muzikanten van POINT iets konden verkopen tijdens hun eindpresentatie. Ook planken verven en samen met anderen shoppen voor de school. Niet hele grote opdrachten dus. Verder moet ik morgen een voorstelling filmen en foto’s maken van de bont producten.

 

 

 

De studenten op deze school werken zo professioneel! Wij zouden hier echt een grote voorbeeld van moeten nemen voor onzen school. Iedereen hier kan met Photoshop, Illustrator, InDesign, etcetera werken. Verder maken ze prachtige kunst. Stiekem zijn we een beetje jaloers op hun. Ze krijgen hier ook zo veel ruimte en tijd om kunst te creëren.

 

IMG_0807Verder voelen we ons al redelijk thuis in ons woonruimte. Het is net een achterstallig appartement. Ik zou dit wel willen als eigen huis, maar dan wat beter onderhouden. Ik heb al mijn favoriete plek om te zitten, in het raam.

IMG_0603IMG_0825

Facebookmail

1 thought on “Random Dutch Students

  1. Steek er zo veel mogelijk van op en maak veel foto,s noteer alles en dan waneer jullie terug komen maak je er gebruik van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *