Oeps, Roy en ik zijn al een week weer terug in Nederland! De reis was erg prettig maar de eerste 24uur was heel erg wennen, iedereen praat opeens Nederlands! en er is een tv, internet buiten de woning. Zo raar dat wat eigenlijk heel normaal is, mis je tevens niet. Althans het was zo raar voor mij, om naar RLT 4 te kijken en daar Nederlands te horen.

De laatste week in Helsinki hebben Roy en ik verschillende dingen bezocht, waardoor we geen tijd hadden of nog energie om te gaan schrijven; Sorry !

Helsinki heeft een dierentuin die het oudste ter wereld schijnt te zijn, de dierentuin is op een eiland wat van Helsinki is, het is tevens wel mogelijk om met de bus daar te komen (of auto etc.) Ook gaat er een boot die kant op, speciaal klein bootje met allemaal dieren er op. De dierentuin op zich zelf, is niet wat wij in nederland gewend zijn, het is klein en weinig te zien. Er zijn geen 50 soorten apen, geen giraffen en andere safari dieren. Het was een mooie dag, dus we hebben er erg van genoten. Ook zijn we nog naar het Helsinki Art Museum geweest, dit is zoals wat de naam al zegt, een kunst museum. Ik vond dit museum zelf niet zo erg leuk, het was niet zo indrukwekkend als wat ik had verwacht. Ik bespaar dan ook maar een heel verhaal hier over. Om jullie al onze dingen te laten zien, plaats ik een foto album slide show hieronder, daarbij zijn alle foto’s toegevoegd van Helsinki. En voor iedereen die graag eens naar Helsinki of Finland wil, ik raad jullie aan om dat zeker te doen!

Facebookmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *