Het is zo raar, als meisje zijnde door de praxis lopen… Het feit is namelijk zo, ik ben niet zo groot en zie er soms nogal meisje meisje -achtig uit. Maar ook dit meisje heeft dingen van een bouwmarkt nodig, dus ik in mijn lui zijn kleren naar de praxis en dat gevoel, oef alleen maar grote mannen aan het werk, loop ik daar een beetje te zoeken. Hoor ik opeens wat zingend gefluit achter me. Is dit een “ik ben er als je me nodig hebt” fluitje van een medewerker.. Maar Ilvy heeft niemand nodig in de bouwmarkt, ik weet precies wat ik nodig heb, niet precies waar het staat, maar ach.. Een klein meisje in een bouwmarkt, is ook vreemd.

Eenmaal bij de bouwmarkt geweest kan de productie beginnen, want ik ben bezig met een sleutelhanger maken. Iets wat al veel struggels heeft gegeven, maar opgeven ho maar! Sleutelhangers van Kammie en Beer. Leuk idee, soms minder leuk om uit te voeren, in het begin dan.

Deze sleutelhangers zijn een deel van mijn expositie die ik in deze maand heb. Samen met Roy en Bo-Lynn hebben wij de expositie ruimte van WEP. Daar hebben we de ruimte op gedeeld en maken we onze eigen kleine expositie, die van mij gaat vooral over Kammie, mijn boekje is daar (eindelijk maar toch) te zien en te koop! En dan natuurlijk de sleutelhangers.. daarnaast spoken er nog veel meer ideeen in mijn hoofd rond.. wil je ze zien? en natuurlijk ook het werk van Roy en Bo-Lynn, wat zeker ook een kijkje waard is. We presenteren ons onder de gezamelijke naam : Through 3. poster-through3

Facebookmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *