Elke keer gebruik ik het smoesje dat ik erg druk ben, wat tevens ook zo is. Om jullie even up-to-date te houden, ik ben druk bezig met allerlei dingen zoals stage lopen en examens. Naast het stage lopen bij Mark heb ik ondertussen les gegeven op een middelbare school in grime. Dit is echt zo anders, deze jongeren kiezen gewoon om een workshop te doen en vervolgens doen ze niets! echt Whaaaaat?! Maar ik zal niet ik zijn, als ze niet aan het werk gingen..

Bij Mark doe ik verschillende dingen, ik ben bezig met KIJKEN en schilderen wat ik zie, ergens waar ik zoveel van leer. Daarnaast heb ik samen met een klasgenoot en mijn liefste moeder een workshop gevolg bij Mark, een tekenworkshop.. Ik vond het erg leuk om te zien hoe m’n moeder en Roy aan het zweten waren met de opdrachten die ze kregen..

Ook ben ik natuurlijk bezig met de opzet van het project met meerdere kunstenaars, laatste tijd heeft in het teken gestaan van subsidie’s aanvragen, hiervoor ga ik de volgende keer een stagiaire inhuren..

Nu nog een aantal kiekjes van de afgelopen week..

IMG_0407

IMG_0310 IMG_0311

Facebookmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *